موضوع بنرهای تبلیغاتی یکی از نکاتیست که متاسفانه توجه کافی به آن نمی شود؛ یا تلاش می کنند گرافیکی در حد انیمیشن داشته باشد یا به صرف یک عکس و متن ساده بسنده می کنند. در حالیکه اگر آموزش طراحی بنر تبلیغاتی به درستی به تیم گرافیست و یا حتی کارشناس دیجیتال مارکتینگ ارائه شود علاوه بر افزایش CTR یا نرخ کلیک خوری بنرها، احتمال موفقیت کمپین نیز افزایش خواهد یافت.
به همین دلیل در سری مطالب مطالعه موردی بنرهای تبلیغاتی نبضینو، امروز هم چند نمونه دیگر از بنرهای تبلیغاتی برتر را معرفی و بررسی میکنم.
آموزش طراحی بنر تبلیغاتی به سبک سینولکس
- این بنر از ترکیب رنگ تیره و مشکی استفاده کرده که نسبت به عرف بنرهای تبلیغاتی ایرانی تمایز دارد.
- بخش متحرک بنر نه تنها آزاردهنده یا طولانی نیست بلکه به خوبی پیام تبلیغاتی را منتقل کرده و بدون هیچ توضیحی در ذهن مخاطب اثر می گذارد.
- درج تصویر محصول جهت برندینگ و نیز جلب توجه و اعتماد بیشتر نیز مناسب استفاده شده است.
- از توضیحات طولانی خبری نیست و تنها به نمایش برند و شعاری گیرا بسنده شده است.
- در این بنر، هیچ توضیحی از ماهیت محصول بیان نشده و ممکن است برای خیلی از مخاطبان ناوارد، نوع محصول مبهم باشد. در این حالت بیان کوتاه از ماهیت محصول می توانست مفید باشد.
- گزینه فراخوانی به اقدام از نظر جایگاه و تمایز بصری مناسب است اما متن “کلیک کنید” زمانی باید استفاده شود که در بنر، از فعل یا پیشنهاد خاصی صحبت شده باشد (مثلا” دانلود کتاب رایگان موفقیت یا خرید با تخفیف و … ). مواردی نظیر اطلاعات بیشتر، خرید اینترنتی یا مطالعه ویژگی ها بر حسب ماهیت این کمپین مناسب تر به نظر می رسد.
[irp posts=”4996″ name=”برنده تمشک طلایی بدترین بنر تبلیغاتی فصل کدام است؟!”]
آموزش طراحی بنر تبلیغاتی به سبک شیپور
- در دو بنر زیر، پیام همیشگی شیپور مبنی بر فروش لوازم دست دوم نمایش داده شده است.لذا دو عبارت “پولش کن” و “ثبت رایگان آگهی” بسیار مناسب طراحی شده است.
- ایده بنرها کاملاً خلاقانه و متفاوت با وب ایران می باشد. تبدیل کالا به پول علاوه بر جذابیت ظاهری، چشمان مخاطب را برای مشاهده کامل بنر جذب می کند.
- در انتهای بنر سمت راست، تمام صفحه شدن لوگوی شیپور و گزینه فراخوانی به اقدام جهت افزایش کلیک خوری بنر کاملاً مناسب است اما چشمک زدن گزینه “ثبت رایگان آگهی” با وجود توجه مخاطب به تبدیل کالا به پول، اضافی می باشد.
- در بنر سمت چپ، وقتی بخش اصلی بنر متحرک است باید بقیه بخشها ثابت طراحی شوند. همانطور که لوگو و گزینه پولش کن ثابت بوده و مخاطب بعد از دریافت پیام بخش متحرک، به بخش ثابت نگاه کرده و سپس کلیک می کند.
- حُسن دیگر این دو بنر در این است که اگر مخاطب با دیدن بنرها کلیک نکند پیام تبلیغاتی آن در اثر طراحی خلاقانه و منحصر به فرد، در ذهن وی نقش میبندد.
آموزش طراحی بنر تبلیغاتی به سبک تیک بان
این بنر از جمله بنرهای تبلیغاتی محبوب من می باشد! طراحی بسیار ساده اما به شدت خلاقانه این بنر سبب شده که تیک بان در زمینه تبلیغات بنری قدرتنمایی کند.
- در این بنر هم از ترکیب رنگ مشکی استفاده شده که در هر سایتی در بین بنرهای تبلیغاتی رنگی خودنمایی می کند.
- فریم اول به سادگی مفهوم پرواز با خیال راحت را نمایش می دهد. سپس پیام ” خرید بلیط با گارانتی” این پیام را به تیک بان ارجاع می دهد.
- با توجه به پیام که مستقیماً به خرید مطمئن و با گارانتی اشاره دارد گزینه فراخوانی به عمل نیز با این پیام همخوانی داشته و بر آن تاکید می کند.
- تنها ایراد این بنر در فریم آخر می باشد که در آن سه جمله نوشته شده است. با توجه به اشاره به بلیط هواپیما، باید توضیح “سامانه اینترنتی فروش بلیط” حذف می شد تا تمرکز بیشتر بر متن پیام و گزینه باشد(ضمناً سایز فونت آن نیز کوچک است و تقریباً خوانده نخواهد شد).
[irp posts=”4937″ name=”10 بنر تبلیغاتی برتر استارتاپهای ایرانی در شهریور و مهر”]
آموزش طراحی بنر تبلیغاتی به سبک دونیت
- بنر دونیت از جمله بنرهایی بود که من را غافلگیر کرد! هماهنگی سناریوی این بنر با ارزش پیشنهادی دونیت بسیار قابل توجه و تحسین برانگیز می باشد.
- استفاده از چهره های محبوب و مطرح در حوزه های مختلف به عنوان الگویی برای موفقیت افرادی که به حمایت نیاز دارند قطعاً سبب جذب نگاه و توجه مخاطب خواهد شد.
- در این بنر، به جای بزرگنمایی نام دونیت و معرفی آن، ارزش پیشنهادی دونیت به عنوان پیام تبلیغاتی به مخاطب نمایش داده شده است. به همین دلیل فریم آخر را می توان بدون نقص دانست؛ تاکید بر حمایت کردن در امروز و فراخوانی به اقدامی در این باره سبب خواهد شد که CTR این بنر بسیار بالا باشد.
آموزش طراحی بنر تبلیغاتی به سبک مدیران خودرو
این بنر از معدود بنرهای مربوط به به برندهای خودرویی کشور می باشد که طراحی متفاوت و مناسبی دارد.
- رنگ بندی مشکی و گیرا و نحوه نمایش خودرو از تمایز گرافیکی این بنر می باشد.
- ضعف این بنر در عدم درج فراخوانی به اقدام می باشد. مواردی نظیر مشاهده تصاویر خودرو یا امکانان فنی، نحوه خرید و … می توانست اثربخشی این بنر را افزایش دهد.
[irp posts=”4303″ name=”برترین بنرهای تبلیغاتی کسب و کارهای اینترنتی ایرانی در مرداد”]
آموزش طراحی بنر تبلیغاتی به سبک الو زمین
- این بنر نیز از قوی ترین بنرهای طراحی شده برندهای ایرانی از نظر طراحی گرافیکی می باشد. موشن گرافیک این بنر بسیار جذاب، گیرا و غیر تکراری بوده و در رنگ بندی آن نیز هارمونی وجود دارد.
- ضعف این بنر در فریم آخر می باشد که متن زیادی در آن گنجانده شده و بر حسب مدت زمان نمایش فریم، مطالعه این متن دشوار می باشد.
- گزینه فراخوانی به عمل بنر سعی داشته دو دسته مخاطب را هدف قرار دهد: “ثبت آگهی” برای فروشندگان زمین و “مشاهده آگهی”برای خریداران زمین. این عمل توصیه نمی شود و بهتر است در دو کمپین متفاوت، بنرهایی برای هر دسته از مخاطبان طراحی گردد.
- معمول این است که در گزینه های فراخوانی به اقدام، کاراکترهایی نظیر » به سمت چپ باشد که در این بنر رعایت نشده است.
آموزش طراحی بنر تبلیغاتی به سبک DFM
- در وب ایران، بنرهای ثابت به ندرت استفاده می شود(بر خلاف برندهای بین المللی). این بنر ثابت توانسته با رنگ بندی مشکی و قرمز و نیز چهره انسان، مخاطب خود را که علاقه مندان و فعالان حوزه بازی کامپیوتری هستند هدف قرار دهد.
- در توضیح وسط بنر باید محصول اصلی یعنی “سیستم های گیمینگ و طراحی سه بعدی” با فونت بزرگتر نوشته می شد تا توجه بیشتری را به خود جلب می کرد.
- گزینه فراخوانی به اقدام از نظر متن و جایگاه مناسب است اما عدم تمایز ظاهری ملموس از نظر رنگ و نیز کوچک بودن فونت از معایب آن به شمار می رود.
نتیجه گیری
در این مقاله سعی کردم تکنیکهای طراحی بنرهای تبلیغاتی را به شما با مثال آموزش دهم. رعایت این نکات در اثربخشی کمپین های تبلیغات بنری شما موثر بوده و بازدهی آن را افزایش می دهد.
پیشنهاد می کنم با اشتراک گذاری این مقاله، قدم مهمی در بهبود درک و ماهیت تبلیغات بنری استارتاپهای ایرانی بردارید.