تقریباً تمام کاربران اینترنت و گوشی های هوشمند با نام های دیوار، شیپور و یا هر دو آشنایی دارند. این دو سایت و اپلیکیشن، از کاربردی ترین سامانه های خدماتی بوده که طبف وسیعی از سراسر مردم ایران از آنها استفاده می کنند. به همین دلیل مدتهاست که یک سوال در ذهن این کاربران خودنمایی می کند: درآمد دیوار و درآمد شیپور از کجاست؟
این سوال زمانی اهمیت بیشتری پیدا می کند که می دانیم این دو سایت مدتها کلیه خدمات خود را به صورت رایگان ارائه می کردند. در حالیکه شیپور همچنان به صورت رایگان قابل استفاده بوده و این رایگان بودن هم در کلیه تبلیغات آن تاکید شده است.
نکته جالب تر آنکه مدیریت شیپور در مصاحبه ای در تابستان 95 آمارهای قابل توجهی در مورد شیپور ارائه کرد:
- ثبت روزانه بیش از 30 هزار آگهی در روز
- بازدید روزانه 300 هزار نفر
- 50 نفر پرسنل/ 120 میلیون تومان حقوق
- رشد 15 برابری از ابتدای 94 تا تیر 95
در واقع شیپور در تابستان 95 تنها 120 میلیون تومان هزینه نیروی انسانی داشته و در کنار آن، هزینه های نسبتاً زیاد دیگری برای زیرساختهای فنی خود و نیز تبلیغات بسیار گسترده و کلان آن صرف کرده است ( تبلیغات ATL شیپور چه دستاوردهایی را به دست نیاورد؟ ).
اما دیوار از این قاعده مستثنی است. دیوار از همان ابتدا دو امکان غیر رایگان به نام “آگهی فوری” و “نردبان” را ارائه کرده بود و نشان داد که قصد ندارد همیشه رایگان باقی بماند.
لذا برای پاسخ به سوال درآمد دیوار و شیپور، ابتدا رقابت این دو را در سالهای گذشته مرور خواهیم کرد.
رقابتی که بین دیوار و شیپور شکل گرفته بود نه برای افزایش درآمد، بلکه برای تصاحب سهم بازار و جایگاه سازی در بین مردم تعریف شده بود.هر دوی آنها به دنبال این بودند که بیشترین وابستگی مردم را به خدمات خود به وجود آورند. در واقع، آنها می خواهند آنچنان در بطن زندگی مردم نفوذ کنند که مانند گوگل به یک ابزار کمکی ضروری تبدیل شده که زندگی مردم با آن گره بخورد.
[irp posts=”5505″ name=”درآمد کافه بازار در دل آمارهای 95: موفقیتی که آشکار می شود”]
هر کدام از این دو سایت که بتوانند به چنین هدفی دست پیدا کند می تواند طرح های درآمدزایی اصلی خود را رونمایی کند اما با وجود رقابت سنگینی که بین این دو جاریست حذف خدمات رایگان می تواند به قیمت از دست دادن جایگاه برند مذکور در بین مردم هم تمام شود.
اما با توجه به نوع خدمات این دو سایت و روندی که از ابتدا تا کنون طی کرده اند محتمل ترین روش برای درآمدزایی آنها، تمرکز بر پول خرد مردم می باشد! در واقع در بسیاری از سایتهای آگهی اینترنتی که در گذشته در ایران رونق داشتند هزینه های درج آگهی ویژه در آن سایتها به رقم های چند صد هزار تومانی می رسید، اما درآمد دیوار و شیپور نه در این رقم ها بلکه در رقم های بسیار پایین چند هزار تومانی و تمرکز بر فروش بالا می باشد.
دیوار و شیپور می خواهند با زندگی روزمره مردم ایران گره بخورند تا پس از آنکه نیاز به دیوار/شیپور به بخش جدانشدنی از زندگی مردم تبدیل شد تمام آگهی های خود را با دریافت رقمهای معقول حداکثر چند ده هزار تومانی منتشر کنند.همانند نان که بخشی از غذای روزانه مردم است و افزایش قیمت آن، کاهشی در خرید آن توسط مردم را در پی نخواهد داشت!
مثلا دیوار بعد از مدتی دسته بندی استخدام و کاریابی خود را با هزینه 5000 تومان برای هر آگهی ارائه می کرد؛ سپس دسته حمل و نقل پولی شد و در نهایت، همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید دسته های متعددی از دیوار به صورت رایگان عرضه نمی شود.
دیوار مطابق پیش بینی من در مرداد 94 (زمان نگارش این مقاله) به تدریج توانست نفوذ خود را در بین مردم افزایش داده و آن را تثبیت نماید. سپس به صورت حساب شده خدمات خود را از حالت رایگان خارج کرده و به صورت غیر رایگان عرضه می کند.
[irp posts=”4812″ name=”درآمد اپلیکیشن طاقچه در اسپانسرینگ بخون و ببر” خندوانه”]
شکی نیست که این رویه همچنان ادامه خواهد داشت و در نهایت، در دیوار هیچ گزینه رایگانی ارائه نخواهد شد. در یک حساب سرانگشتی متوجه شدم در حال حاضر، دیوار در استان تهران روزانه بیش از 14 میلیون تومان از آگهی های فوری و 11 میلیون تومان از آگهی های استخدامی خود به طور میانگین درآمد کسب می کند. حال این رقم را به کل کشور و برای تمام دسته بندی ها تعمیم دهید…
اما همچنان یک سوال باقی مانده، با وجود این درآمد دیوار چرا هنوز شیپور به صورت رایگان بوده و رایگان بودن هم به عنوان پیام تبلیغاتی اصلی آن ارائه می شود؟
شیپور از همان ابتدا می دانست که بعد از دیوار قرار داد و دیوار به زودی خدمات خود را به صورت غیر رایگان عرضه می کند. لذا با تکیه بر سرمایه گذار خارجی خود، نگاه بسیار بلندمدت تری به این امر داشته و همچنان در انتظار است تا دیوار کلیه بخشهای خود را پولی کرده و رقم های خود را افزایش دهد تا شیپور با رقم های کمتر بتواند مشتریان را به خود جذب نماید.
البته استراتژی شیپور همچنان برای من مبهم است و تنها حدس خود را بیان کردم. به نظر می رسد شیپور نتوانسته به خوبی از این فرصت استفاده کند و صرفاً با تکیه بر سرمایه خود، هزینه های هنگفتی را در تبلیغات نامناسب خود هدر داده است. حال باید منتظر بود تا از استراتژی اصلی شیپور برای مقاله با استراتژی درآمد دیوار رونمایی شود.
با سلام
به نظر من این دوتا سایت باید باهم تعامل کنن تا در قبال خدماتشون هزینه ای دریافت کنن وگرنه مدتی طول نمیکشه که هر2 از گردونه بازار خارج بشن!
هزینه نگهداری و پشتیبانی سایت های با این همه بازدید کننده و خدمات بسیار بالاست، حتما باید یه فکری بکنن.
لایک دارین ممنونم از سایتتون
با سلام و تشکر از کاربر محترم ایران دانلود.کاملا موافقم و فقط تعامل هر دو سایت با هم کار سازه…به عنوان مثال یک قیمت تفاهمی رو برا هر آگهی قرار بدند.ولی خوب اینم به مزاج سایت دیوار شاید خوش نیاد چرا که سابقه بسیار زیاد و اعتماد بیشتری از شیپور داره.
رقابت اینها نتیجه خوشی نخواهد داشت.البته شما فرمودین 500 تومن برا هر آگهی.ولی برا شروع باید رقم های کمتری بذارن.شروع با 100 تومن منطقیه و هیچ کس به خاطر 100 تومن خالی از گذاشتن آگهیش صرف نظر نمیکنه
درود بر شما اقای خواجوی ممنون میشم بنده رو قانع کنید برنامه ی مثل دیوار از قسمت اگهی فوری میلیونها تومن پول در میاره، چطوری شما خلاف این فکد میکنید
Amir4040ff@gmail.com
سلام به شما دوست خوبم.
به نظر من که این رقم میلیونها تومانی که شما فرمودید زیاد و چشمگیر نیست اما باید این رو هم در نظر بگیریم که درآمد یک کسب و کار رو باید با میزان سرمایه ای که برای کسب و کار صرف شده بسنجیم.دیوار از ابتدای راه اندازی تا امروز بسیار پر هزینه بوده و هست و درصد بسیار بالایی از خدماتش رایگانه.قطعا این رقم درآمد فعلی دیوار بسیار کمتر از هزینه های صرف شده برای این سایت و اپ هست
با توجه ب تعداد استخدامی ها ک در دیوار منتشر میشه و هر استخدامی ده هزار تومن هستش و روزانه بالای هزار استهدامی در کل کشور در دیوار ثبت میشه این درامدش ب روزی بین هفت تا ده میلیون میرسه ک ماهانه میشه سیصد میلیون!بدون حساب کردن حالات فوری و نردبان!
بله الان آگهی های مربوط به ماشین رو هم پولی کرده به مبلغ 5000 تومن.به تدریج همه دسته بندی ها با پرداخت پول قابل استفاده خواهد بود که قطعا رقم بسیار بالایی میشه
من بعید می دونم که همه دسته بندی ها رو پولی کنن. مدل تجارت و جذب مشتری این سایت ها بر مبنای خدمات رایگان برای سرویس های عمومی می باشد. ممکنه البته دسته بندی های خاص به مرور زمان پولی بشه ولی اکثر سرویس های اون مجانی خواهد موند.
درضمن مسیرهای متعدد دیگه ای هم برای درآمد زایی این قبیل نرم افزارها وجود داره که در این مقاله اشاره ای به اون ها نشده. از جمله مهار ترافیک ایجاد شده در جهت کسب درآمد در زمینه هایی غیر از فعالیت اصلی این نرم افزارهاست که بحثش مفصله…
به گفته یکی از دوستان، درج آگهی در بخش خرید و فروش خودرو اپ دیوار هم پولی شده.قطعا به مرور زمان و به تدریج،بخشهای اپ پولی میشه اما برخی بخشها رایگان باقی می مونه.
در مورد بحث نرم افزاری و مهار ترافیک بنده اطلاعی ندارم.ممنون میشم اگر توضیحات بیشتری بفرمایید که در این مقالهم هم گنجانده بشه.
با سلام. ممنون از مقاله خوب و اطلاع رسانی مناسبتون.
سلام دوست گرامی، یک سوال از شما داشتم من یک ایده تقریبا بکری دارم و اونم اینه که در نظردارم ناب ترین و بهترین فیلم های اموزشی رو گلچین و جمع اوری کنم و این خدمات رو در قبال یکسایت ارایه بدم البته از لحاظ فنی و طراحی وب و بهینه سازی جستجو خیلی ضعف دارم اما سوال من اینه که از چه راه هایی میشه از این ایده درامد داشت؟ مثلا یکی از راه هایی که به ذهنم میرسه اینه که بیام یک هزینه اشتراک کوچک ماهانه بگیرم، به نظر شما این راه جواب میده؟ ایا راه های بهتری رو شما میشناسید؟
سلام به شما
برای ارائه محتوا بهترین مدل درآمدزایی، عضویت ویژه است اما به مرور زمان با تبلیغات بنری و از این مهم تر، تولید محتوای آموزشی سفارشی میشه درآمد کسب کرد.
البته در ایده شما، عبارت “ناب ترین و بهترین ” خیلی مبهمه و باید روی این مورد تحقیق بشه.
طراحی وب و موارد فنی رو می تونید به صورت تیمی انجام بدید
با سلام . ببخشید من دتباله یک مقاله خوب در مورد یک سایت تجاری خوب میگردم باید ارائه بدم هر چی میگردم نمیتونم پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید . با تشکر از دوستان گرامی
سلام به شما
مقاله خوب در مورد سایت تجاری؟! خیلی مبهم توضیح دادید.
مقالات عملی-پژوهشی رو می تونید از سایتهای ساینس دایرکت(مقالات انگلیسی) یا نورمگ(مقالات فارسی) دانلود کنید
با سلام
من همیشه این فکر ذهنم مشغول کرده بازدیدکنندگان یک سایت نقشی هم در درآمدزایی داره یا خیر؟
و اینکه من دوست دارم که یک کار جدید در دنیای مجازی راه بندازم ولی خوب کمبود اطلاعاتم در این زمینه نمی ذاره که ایده هایی که تو ذهنم دارم را به اجرا در بیارم یا کلا احساس می کنم که عملی شدنش سخته.
میشه لطفا توضیح بدین که تو دنیای مجازی چطور میشه درآمدزایی مفید داشت؟
سلام.
وبسایتی که بازدیدکننده نداشته باشه ریالی ارزش نداره!!مثل مغازه ای در پاساژ که هیچ مشتری حتی از مقابل ویترینش رد نمیشه چه برسه که وارد مغازه بشه. بازدیدکننده ها هستن که به سایت اعتبار میدن و بسته به نوع مدل درآمدزایی اون سایت، سبب درآمدش میشن.
ایده داشتن خوبه اما کافی نیست.قبل از اینکه به عملی کردنش فکر کنید باید مطمئن باشید که این ایده برای کاربران مفیده و ارزش کاربردی رو ارائه میده.برای این منظور باید تحقیقات امکان سنجی ایده صورت بگیره.
به طور خلاصه، برای درآمدزایی از اینترنت با باید به سراغ کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار اینترنتی برید یا به صورت فریلنسری و دورکاری پروژه انجام بدید(خیلی خلاصه گفتم!)
خیلی ممنون بابت پاسخگوییتون …
مسئله اینجاست که یکسری بستر فعالیت واسم فراهم شده که هم برنامه مورد نظر میتونن دراختیارم بذارن و هم اینکه سرمایه مورد نظرش قابل پرداخت هست ولی ایده خاصی به ذهنم نمیرسه که بخوام استفاده کنم و مشکل این هم به دلیل کمبود اطلاعات بنده تو زمینه نت ورک هست….
اگر اطلاعاتی دارین یا ایده خاصی که بتونه کمکم کنه ممنون میشم.
سپاس فراوان
تا دلت بخوووواد ایده در ذهنم دارم با رقم های سرمایه گذاری متفاوت.
در صورت تمایل به بنده پیام بدهید
سلام بنده میتونم کمکتون کنمmhjafari010@gmail.com
از 44 شهر در سايت ديوار اگه فرض كنيم هر روز 10 اگهي استخدام از هر شهري در سايت قرار ميگيره راحت ميشه حداقل درامد سايت رو متوجه شد:
هر اگهي استخدام 15000 تومن
44 شهر كه هر كدم 10 اگهي داخل سايت قرار ميدن
در نتيجه در آمد يك روز سايت ميشه:
44*10*15000=6.600.000
و در آمد ماهانه:
6600000*30=198 ميليون تومن.
قابل نداره؟
جالب بود
ممنون که به همه ی سوال ها پاسخ دادید.
عالی
سلام.
خواهش می کنم دوست عزیز.
سلام
با عرض پوزش اما شما هيچ اطلاعي راجع به پلن درآمدي اين ٢ سايت ندادين. درسته واقعا خيلي از افرادي كه به دنبال راه اندازي كسب و كار هستن براشون سواله كه چطوري درامد كسب ميكنن. و مطمئنا اين نيست كه بخوان فقط مشتري جلب كنن. سايت ديوار چندين ساله كه داره كار ميكنه. اينجوري كه شما ميگين بايد كل هزينه ها رو خودش از جيب خودش بده. قطعا اين چيزي كه درامد زايي ميكنه براي اين سايت فهميدنش خيلي دشواره چون به شدت پيگيرشم ميدونم كه اينطوريه!!!!
سلام به شما
نیازی به عذرخواهی نیست! از نظرات و انتقادات کاربران برای ارتقای کیفیت مطالب استقبال می کنم.
مدل درامدزایی این دو اپلیکیشن مشخصه اما صحبت بر سر نحوه اجرای اون هست.مثلا زمانی که من این مطلب رو نوشتم بخش آگهی های خودرو در دیوار رایگان بود اما الان قیمت درج آگهی در این بخش شده 5000 تومن.با یه حساب سرانگشتی این مبلغ رو در تعداد اگهیهای خودرو که ضرب کنیم…!
بله برخی کسب و کارها تا سالها باید از جیب هزینه کنن تا به خوبی جای خودشون رو در بازار پیدا کنن و بعد به تدریج درآمدزاییشون شروع بشه. قطعا پتانسیل بازار ایران رو سنجیده بودن که سالها فقط هزینه کردن…
الان تلگرام هم رایگان هست و فقط هزینه داره،اما قراره همیشه رایگان بمونه؟
سلام.اول تشکر کنم واسه سایت خوبتون. امکانش هست یه توضیحی در مورد پلن های درآمدی سایت های تخفیفی مثل تخفیفان یا نت برگ بگید؟ممنون میشم.
سلام سعید.
منم از لطف شما تشکر می کنم.
سایتهای تخفیف گروهی واسطه هستن و کارمز واسطه گری دریافت می کنن.از هر خرید، درصدی رو دریافت می کنن.مثلا برای تخفیفهای آموزشی 5 درصد،کالاها 10 درصد از قیمت محصول و …
باعرض سلام.
چندتاسوال دارم:
1-فیسبوک چگونه پول در میاره؟
2-شما ازکجا میدونید؟که شیپورو…قراره بعداچیکارکنن ویاحتی شیوه پول دراوردنشون چجوریه؟ برام ی ذره گنگه چطور یکی میدونه یکی نمیدونه خوب معلومه اونیکه میدونه برای این میدونه چون که میدونه!!!!اماازکجا؟؟؟
3-گوگل چی؟
4-بازاروایران اپس و…چی؟
باتشکرودراخررشته تحصیلی تون چی؟؟
سلام.
1-تبلیغات مستقیم و داده کاوی برای کسب و کارها
2-از برنامه های آینده شیپور اطلاعی ندارم اما بر حسب تجربه و تحلیل شرایط فعلیشون این مطلب رو نوشتم.خوشبختانه تحلیلم هم درست بود و امروز داریم می بینیم که به تدریج،دسته بندی های این سایتها پولی میشن.
3-عمده درآمد گوگل از تبلیغات ادوروز و ادسنس هست
4-از هر فروش اپلیکیشن، کارمزد می گیرن
5-کارشناس ارشد مدیریت اجرایی-گرایش بازاریابی
سلام.
پس بازاروایران اپس وفیسبوک و .ّ….چجوری پول درمیارن؟؟
2-سایت ایکوبز چی؟اصلن کارش چجوریه؟
لطفا درمورد ایکوبزهم کمی توضیح دهید ینی یک مزائده سادس؟
سلام.
1-این مورد رو توضیح دادم.
2-سایتهایی مثل ایکوبز که صاحب کالا رو به خریدار متصل می کنن از هر فروش پورسانت می گیرن.واسه فروش هستن.البته هر سایت ممکنه تغییراتی در این نحوه پورسانت گیری خودش ایجاد کنه که معمولا در بخش راهنمای اون سایت توضیح داده شده
با سلام.
چطوری میتونم یک گزارش از فعالیت های روزانه یک سایت تجاری تهیه کنم؟ مثلا اینکه سفارشات چه موقع بررسی میشه ؟ چه موقع گزارش گیری میشه؟ از چه نرم افزارهایی استفاده میکنند؟ و سوالاتی از این قبیل.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام به شما
برخی از این سوالات در توضیحات هر سایت نوشته شده.اینکه مثلا محصولات کی و چطوری ارسال میشه و با چه هزینه هایی و …
اما در مورد گزارش گیری های درون سازمانی و نرم افزارها نمی تونید اطلاعی کسب کنید مگر اینکه منبعی در داخل پرسنل اون سازمان داشته باشید
شیپور ظاهر قشنگ تری داره. در دراز مدّت شاید موفّق تر بشه.
سلام
ممنون از سایت خوبتون
منم یک سایت تبلیغاتی دارم که تازه شروع به کار کرده، چه راهکارهایی جهت درآمدزایی اون میتونید داشته باشید؟
یلام
به دلیل اشباعی که در بخش سایتهای نیازمندی آنلاین وجود داره موفقیت در این حیطه کار ساده ای نیست و با گفتن چند جمله عملی نمی شه.
نیاز به برنامه ریزی و کار چند ماهه داره که در صورت تمایل، می تونم در این مورد در خدمتتون باشم
سلام اقاي خواجوي ، ميتونم شماره تماستون رو داشته باشم و يك مشورت در زمينه ساخت اپليكيشن يا شما داشته باشم ؟ خيلي ممنون ميشم
majid6075@yahoo.com
درود به شما
برای مشاوره خصوصی از طریق صفحه زیر با من تماس بگیرید:
http://aratis.ir/consulting-with-me/
سلام آقای خواجوی عزیز با تشکر از مطلبی که نوشته اید و البته بنده این مطلب رو کمی دیر خواندم و برام جالب بود به همین خاطر تصمیم گرفتم که نظری در رابطش بدم البته گفتنی است که تقریبا هم رشته هستیم
آقای خواجوی اگر واقعا دوستان در وبسایت های شیپور و دیوار در نظر داشته باشند با پولی کردن برخی از دسته بندیاشون کسب درآمد کنند باید عرض کنم به نظر بسیار افراد ساده اندیشی هستند چرا که همون داده کاوی که در رابطه با فیسبوک گفتید رو هم همین دوستان میتونند بسیار راحت تر و سریعتر با توجه به نوع وبسایتشون انجام بدند و درآمدی به مراتب بیشتر از پولی کردن دسته بندیاشون کسب کنند. و در رابطه با تلگرام هم باید بگم که غیر ممکن هست که پولی بشه چون همین الان هم درآمد دوستان در تلگرام به هیچ وجه کم نیست. شما حتما میدونید که در بازاریابی به هیچ وجه ساده نیست که محصول یا خدمتی رورایگان بدید یعنی از هزینه های مشتری به میزان زیادی کم کنید که موجب افزایش ارزش ادراکی مشتری میشه یعنی حال در یک سطحی دارید ارزشی رو به مشتری ارائه میدید بعد بیاید و با قراردادن هزینه روی اون خدمت ارزشی که به مشتری ارائه میدادید رو به یکباره کمکنید با این کار کلا قید وفاداری رو باید بزنید.
حامد جان از نظر ارزشمند و مفیدت تشکر می کنم
پیش از اینکه پاسخی بدید هم اضافه کنم
اگر هم دسته ای در این دو سایت پولی بشه حتما باید با برسی های خاصی باشه مثل دسته ای از کالاهایی که دارای قیمت های به مراتب زیادی هست و درنتیجه برای مشتری لمس فیزیکی محصول یا به عبارتی بازدید رسمی از محصول در تصمیمش سهم بسیاری داره و احتمال اینکه آگهی دهنده اون محصول بازگشت دوباره داشته باشه پایین هست پس میشه روش هزینه گرفت از آگهی دهنده البته این یک مثال کلی وکاملا ساده هست و مسائل بسیار پیچیده تری میتونه توش دخیل باشه
با سلام
یه سوالی برای من پیش اومده اونم اینکه قبلا در سرچ گوگل سایت هایی سمت راست نمایش داده می شد که مربوط به ادوردز گوگل هست یعنی سایت هایی که به گوگل پول می دن تا در سرچ در صفحه اول در سمت دیگر، نه در قسمت اصلی نمایش داده بشند ولی الان چند وقتیه تو سرچ گوگل من سمت راست ،سایتی رو نمی بینم آیا باید برنامه خاصی نصب بشه تا اون سایت ها دیده بشه ؟
و سوال بعدی هم اینه که آیا سایت های فارسی هم برای تبلیغات به گوگل ادوردز پول می دن؟
ممنون
سلام.
تبلیغات گوگل هم در سمت راست هست هم در ابتدا و انتهای صفحه اما چگونگی نمایش این تبلیغات برای کاربران طبق الگوریتمهای گوگل هست و مواردی مثل کشور و عبارات سرچ شده هم در این موضوع موثرن.
بله برای هر گونه استفاده از گوگل ادوردز به پرداخت هزینه نیاز هست
فکر می کنم جواب سوال شما در ماهیت دیوار باشه.
دقت کردید تیم دیوار اطلاعات درستی از خودشون در اختیار کسی نگذاشتند؟!
کمی فکر کنید…
به نظرم تیم دیوار، عملا یک سمساری هستند!!!
حالا درآمدهای خردی که از طرق دیگه مثل آگهی استخدام و… دارند به کنار که الان واقعا زیاد شده.
علاوه بر اینها، دامین دیوار دات آی آر الان قیمتش به نظرتون چنده؟!
حالا یک سوال! اگر سایتی مثل دیوار میخواست بنر و تبلیغات توی سایتش بذاره، فکر میکنید چقدر میتوسنت درآمد داشته باشه؟
به نظرم تحلیل شما در مورد سایت دیوار اشتباه هست (شیپور هنوز ندیدم) چون در سایت دیوار امکان برچسب فوری و تمدید خودکار و نردبان آگهی رایگان نیست. هر چند که شاید حدود یکی دو در صد از این امکانات استفاده میکنند ولی با توجه به حجم قابل توجهی از آگهی ها تصور کنید درآمدش از همینا چقدر میتونه باشه. به نظرمیاد حتی در آینده هم نیازی به پولی شدن نداشته باشه.
تنها مساله ای که از همین حالا در سایت دیوار به چشم میخوره حجم بسیار زیاد آگهی هست که احتمال داره این مساله مدیران سایت رو مجبور کنه برای آگهی ها مبلغی رو مطالبه کنند تا ضمن تعدیل حجم آگهی ها در آمد زایی خوبی هم بتونند داشته باشند.
سلام.
از نظری که فرستادی ممنونم.این مطلب رو چندین ماه قبل نوشتم اما به جرات می تونم بگم که تحلیل درستیه.چون الان دیوار با همین پیش بینی داره درآمد کسب می کنه.
به صفحه زیر نگاه کنید:
https://divar.ir/prices/
اکثر دسته بندی ها پولی شده. همچنین رقمی که روزانه برای آگهی های فوری پردخت میشه بسیار قابل توجهه.
با تشکر از مقاله ی بسیار خوب شما
به نظر من اتفاقا مدیران شیپور از هوش تجاری بسیار بالایی برخوردار هستند و و مفاهیم روان شناختی دیجیتال مارکتینگ را به خوبی می دانند.
مدیران شیپور برخلاف دیوار روی اقشاری که درصد استفاده و آشنایی پایین تری نسبت به اینترنت دارند متمرکز شده اند و به همین دلیل تبلیغ تلویزیونی می دهند.
اما درمورد بحث درآمدزایی و سود دهی شیپور ، باید دید پشت پرده این کمپانی چه کسانی یا هلدینگ هایی هستند و آیا شیپور قرار است در آینده یک بازار اینترنتی برای کسب درآمد باشد؟ یا ابزاری که به اطلاعات میلیون های ایرانی و سلایق و مشخصات شخصی شان کاملا دسترسی دارد و می تواند به طرز وحشتانکی باعث رشد بسیاری از کمپانی هایی که محتاج به این اطلاعات هستند بشود!
فرزام جان تشکر می کنم از اینکه نظرت رو بیان کردی و خوشحالم که استراتژی دیجیتال مارکتینگ شیپور رو تایید می کنی.
در مورد چرایی این عملکردش من نمی تونم نظر قطعی بدم اما این هزینه های میلیاردی و هنگفت به زعم من توجیه پذیر نیست و بازگشت سرمایه رو بسیار سخت تر و طولانی مدت تر می کنه.
اما احتمال اینکه شیپور از بیگ دیتای سامانه اش بتونه درآمدی کسب کنه رو ضعیف می دونم ولی باید صبر کنیم و ببینم در آینده چه برنامه ای رو اجرا می کنه
سلام میشه یه بیزینس مدل از سایت دیوار یا شیپور بزارین؟
سلام
داستان شیپور هنوز مبهمه و مشخص نیست سیستم درآمدزایی و استراتژی توسعه اش به چه صورته اما عملکردش مشابه دیواره.تمام مردم جامعه می تونن آگهی ثبت کنن.پلتفرم آگهی اینترنتی هست و مدل درآمدزاییشون هم با پلن های ویژه آگهی ها هست.
بهتره بگید که دقیقا چه اطلاعاتی از مدل کسب و کارشون نیاز دارید
سلام طراح این قبیل سایت هارو باید خود فرد انجام بده یا بده این شرکتهایی که صرفا تبلیغات گسترده میکنند که با صرف هزینه براتون اپلیکیشن طراحی میکنیم.در آینده یه ضعف برای برنامه و پیدا شدن رقیب برای نرم افزار شما نمیتونه باشه…مهندس اگر امکان هست از ذکر یک خلاقیت شبیه ایده دیوار و شیپور تا نوع ابزار مناسب و آموزش لازم برای نوشتن اینچنین اپلیکیشن ها را معرفی کنید…برای ایجاد انگیزه و خلاقیت یه آموزش صفر تا صدی نیازه ..مثلا طراحان سایت دیوار و شیپور برای برنامه نویسی چطور عمل کرده اند،ابزار و نرم افزارشون چی بوده؟ممنون
دوست من دقیقا متوجه سوال شما نشدم اما اگر در کل منظورتون نحوه برنامه نویسی سایت و اپ مشابه دیوار و شیپوره بنده اطلاعی ندارم چون دانش برنامه نویسی ندارم!
سلام بیشترین خریدو فروش در کدام شهرای ایران در سایت دیوار صورت میگیره ؟
آگهی دادن در هر زمینه ای باید کاملا رایگان باشد.
قیمت دادن برای خودرو و املاک و … هم باید آزاد باشد.
برای دیدن سایتی بهتر و قویتر از دیوار با امکاناتی بسیار بیشتر از سایت آگهی سان دیدن فرمایید.