سلام؛

مدتی است که بخشی از زمان خود را برای کسب اطلاعات و تحقیق بر روی انتخاب کلمات کلیدی خوب و برچسب های مفید صرف می کنم. همانطور که حتما می دانید یکی از عوامل مهمی که به بهبود سئو و بهینه سازی سایت های وردپرسی کمک شایانی می کند استفاده از برچسب ها (tags) و کلمات کلیدی درست (keywords) می باشد. در جستجوی امروز به مطلبی برخورد کردم که به نظرم در عین مفید بودن مقایسه ای نیز بین کلمات کلیدی و برچسب ها انجام داده و توضیح داده که چطور می توانیم به بهترین شکل از برچسب یا کلمات کلیدی استفاده کنیم. پس اگر شما هم مثل من علاقه مند به کسب اطلاعات در این زمینه هستید مقاله ی امروز را مطالعه کنید.

انتخاب بهترین برچسب ها و کلمات کلیدی برای محتوای سایت

وقتی صحبت از کلمه ی کلیدی و برچسب می شود به طور معمول می دانیم که حتما تفاوت هایی بین این دو وجود دارد پس بهتر است در گام اول در مورد تفاوت های بین این دو صحبت کنیم و ببینیم اصلا چه فرق هایی دارند و یا اصلا فرقی دارند یا خیر!

در حقیقت باید بگویم که تفاوت خاصی بین این دو نیست. در واقع کلمات کلیدی، کلمات یا عبارات کوتاهی هستند که شما آنها را در انتهای هر نوشته ی خود در سایت وردپرسی وارد می کنید و می توانند دقیقا  برچسب های شما را نیز شامل شوند و در واقع می توانیم آنها را به جای یکدیگر نیز استفاده نماییم.

بهترین کلمات کلیدی و برچسب ها

برچسب ها شامل چند کلمه که تقریبا می توان گفت یک عبارت کوتاه است، می باشند که موضوع اصلی یک مقاله را باید به صورت کامل توضیح بدهند. این برچسب ها  از ۵ تا ۱۰ کلمه به صورت استاندارد می باشد و می توانید برچسب های خود را طوری انتخاب نمایید که شامل توضیح کاملی از عنوان و موضوع مقاله ی شما باشد.

نگته ی بسیار ضروری و مهم : توجه کنید این کلمات کلیدی یا برچسب ها باید دقیقا توضیح خوبی از مقاله ی شما باشد و شما نباید هرگز از کلماتی به صورت رندم در تمام مقالات خود استفاده نمایید که کاربران ممکن است آن را سرچ کرده و به مقاله ی شما برسند اما هیچ ارتباطی با مقاله ی شما پیدا نکنند.

seo-company-tampa

نمونه هایی از انتخاب بهترین کلمات کلیدی و برچسب ها

تصور کنید عنوان مطلب ما ” گذراندن یک روز تابستانی در دنیای مجازی” می باشد. حال می خواهیم برای این عنوان برچسب ها و کلمات کلیدی مناسب و مفیدی به کار ببریم. نمونه ای از این کلمات عبارت است از : ” روز تابستانی، دنیای مجازی، اطلاعات یا پروفایل دنیای مجازی، گذراندن یک روز تابستانی، یک روز تابستانی در دنیای مجازی”.

نمونه ای که در حال حاضر برای شما مثال زدم یک نمونه ی کاملا ساده و یک ایده است که فقط جهت انتقال بهتر مطلب ارائه شد. انتخاب برچسب ها باعث افزایش بازدید سایت و همچنین مطالب قبلی در وبسایت شما خواهد شد.
(گفتم مطالب قبلی! لازم است در اینجا توضیحی از این مطلب دهم. زمانی که شما یک وبسایتی با تعداد زیادی مطالب دارید که در جاهایی به هم مرتبط هستند می توانید از برچسب های بکسانی برای آنها استفاده نمایید تا علاوه بر دیده شدن مطلب فعلی تمامی مطالب قبلی شما با کلیک کردن بر روی برچسب ها، نمایش داده شود.)

توجه کنید که استفاده از برچسب های زیاد نه تنها مفید نیست بلکه به ضرر وبسایت شماست. پس باید بدانید که برچسب ها و کلمات کلیدی مفید و به اندازه ای استفاده نمایید.

فایده ی برگه ی برچسب ها در سئوی وردپرس

بسیاری از افراد این موضوع را نمی دانند که برگه ی برچسب ها تا چه حد اهمیت دارد، اما باید به شما بگویم گه این برگه برای سئو در وردپرس بسیار سودمند است و سیستم وردپرس این امکان را به راحتی در اختیار شما کاربران، قرار خواهد داد. در واقع این برگه برچسب های مرتبط را به مقالات مرتبط پیوند می کند و برای موتورهای جستجو بسیار حائز اهمیت است.

استفاده از برچسب ها و کلمات کلیدی مشابه در پست ها

باید دقت کنید که موتور جستجوگر گوگل کلمات را، حتی با وجود فاصله و یا به صورت جمع  به صورت های مختلف شناسایی میکند به عنوان مثال کلمات “وبسایت”، “وب سایت”، “سایت” و… هر کدام یک کلمه ی جداگانه در گوگل به حساب می آیند. و این برای شما بسیار ضروری است که فرق بین کلمات را در هنگام استفاده برای برچسب ها بدانید و از این مهارت بتوانید برای افزایش ترافیک و بازدید بهینه ی سایت خود استفاده نمایید.

وارد کردن برچسب ها در برگه ها

حتما برای شما هم پیش آمده که بخواهید برای قسمت برگه ها، برچسب انتخاب کنید اما این امکان را ندارید، وردپرس افزونه ای را در اختیار شما قرار می دهد که به راحتی با آن قادر به تگ گذاری در برگه ها خواهید بود. افزونه ی page tagger بهترین افزونه برای این کار در نظر گرفته شده است.

جمع بندی!

استفاده از برچسب ها در پایان هر محتوا و مقاله ی شما در سایت، امری ضروری و مفید تلقی میشود به شرط آنکه قوانین استفاده از آن و روش های درست کار با آن را بدانید و بتوانید با کمک آن به بهبود وضعیت سایت خود کمک کنید.

موفق باشید

منبع : همیار وردپرس